Semoga ada rezeki

Hai moms ? Sy dah 7week tapi scan x nampak lagi kangtun . Adakah sy x pregnant 😭 tapi tiap kali buat upt mesti double line ##pleasehelp

2 Balas

Minta scan ikut bawah / tvs. Ada org tk nmpk scan dr atas disebabkan beberapa faktor. Klu tk nmpk jgk, mungkin usia kandungan lg awal drpd 7 minggu tu. mungkin baru 3-4 minggu.

lagi 2 @3 minggu, blh pergi scan blik.. jgn fkir byk sgt.. klu ada rzeki tu, InsyaAllah ada.. yg pnting, jga kesihtan n pemakanan.. asid folic da blh mkn..