MAKSUD STICKER PADA BUKU PINK

Dah anak dua baru tahu maksud setiap warna. Ibu2 ada yang sama macam saya ke ? 😂 #mom2021 ##bantusharing #ilmupregnancy

MAKSUD STICKER PADA BUKU PINK
17 Balas

sy ank first stiker hijau sbb primid. ank kedua stiker putih alhamdulillah takde masalah pape ni ank ketiga xtahu lg sbb xbuat buku pink pn lg. hrp2 stiker putih jgk la heheh

Sye dh merasa warna hijau dn kuning😂 tiap2 minggu mesti kne pergi KK,. Kalau x KK mesti hospital😂😂

Anak dah masuk 4 ni baru tahu maksud sticker tu. Smua dapat hijau je. Berisiko rupanya.

hijau sehingga 28 minggu lepas tu naik pangkat kuning😂😂.. sb gdm on medication

skrg hijau .. mgidam manis ,taktaula anak apa kali ni..😂

ooo...gitu tanda nye...kita ketogeri beriko takes kuning

anak pertama dan kedua hijau. mengandung kali ni putih.

Ank first hijau.. Alhamdulillah skrng ank dh 2 bln

saya ank first and sec ni kuning sbb masih remaja

Saya hijau.. Primid☺️#mommytobe