Kerap sengugut macam krem

Saya kerap rasa macam senggugut, bila check upt positive. normal ke macamtu? 😔 3w 5d. #bantusharing #ingintahu #1stimemom

6 Balas

Cramp tu normal sis selagi xde spotting or bleeding . Byk kan rehat je fikir positif. Nnti dah 8 weeks macam tu blh la pergi scan. Elakkan gi awal2 taw sbb kecik lg nnti sis yg stress. Doakan sy juga ada rezeki bby ya ❤️

3y ago

ohhh okay². terima kasih. aamiin insyaAllah ada rezeki awak nnt.

Banyakkan berehat sis.. Sy sampai x kluar bekerja.. Sebulan lebih jgk x keluar rumah.. Kandungan dah 9week baru sy buat keje sikit2

normal , banyakkan bedrest ,. jangan banyak gerak ... cramp perut tu biasa ..

3y ago

ohhh ok. terima kasih

normal selagi tak ada spotting or bleeding. jaga diri & eat healthy ya!

3y ago

most welcome dear 🥰

Normal

normal