Hye! Saya nak tanya ibu2 disini..ade tak pengalaman membawa moto ketika hamil? Dr awal hingga akhir? Ank first ni..

Sy dah tanya dr, dr ckp boleh..tp kalau ada bonggol ornjln berlubang bwk slow😀.. sesape bole share pengalaman korg pls..tq

1 Balas

sy xbawak moto tp suami yg hntr sy pgi balik keje dgn moto. mmg kalau langgar bonggol lubang tu sikit rse nk tmpar suami. ada masa nye sy angkat bontot. so far ok tp sy bru 15w.. hihi