Nama Bby

Hye mommies... Bole suggest nama bby girl huruf A yg cntik n comel tak??? ??

49 Balas

Adriana aisyah Annis zahara Aimatul alfia Aisha farhana Aysila husna Atika zahra ratifa Alya syafiqha Alya adriana Aisha alifa Aliyyah nabila zahra Atika balqis azizah Airis dania Atiqah sahara Atthiyya sofia Arisha balqis Afeeya badrina Aisyah hanani Annasya hawani

Afifah - berbudi bahasa Afrina - putih kemerahan-merahan Aisyah - hidup bahagia Aliyah - yang paling mulia Anisah - yang mesra Awfiyah - yang berani Adawiyah - penawar

Ain.... Simple, senang sebut, satu sebutan ja.. Maksud pon tak lari... Letak nama panjang2 tapi panggil singkatan maksud dah takda... Penat pilih nama panjang2....

Ayanna Mikayla, aaira syuhadah, aimi ayuni, azya munirah, amanda hanani, amani naurah, aqyla humairah

anak sy smua A .. 1 : Adriana badtrisha 2 : Adawiyah 3 : Ainul mardhiah

Saya dulu suka sangat nama ni Auristela maksudnya bintang emas.

Aaira Alisha Aaira-mula, dihormati Alisha- di lindungi tuhan

gi tgk kt google sis...blh pilih sis nk yg mne..byk pilihan

Alesya zahra - mawar cantik yang dilindungi allah

Alyssa, Ariana, Arya, Amanda, Abigail, Adeline