Luka Jahitan Bersalin

Biasa paling lama luka Jahitan brsalin normal brpa lama ya?? #anakpertama ❤️

3 Balas

Hampir 2 mggu da okay... Nk cepat.. Rajin letak ubat kuning tu... Tp saya amalkan cuci air garam... Tp ubat kuning still sapu... Sentiasa pastikan private kita kering... Jadi kena rajin tukar pad la...

pakai pureen nappy rash. dalam tu ada kandungan zinc oxide. bagus utk kecutkan kembang pada kulit yg dijahit.

4y ago

seminggu blh sembuh. saya lambat sembuh sbb lambat tahu tentang zinc oxide

2minggu dah blh jln biasa dah..dah kurg ngilu