pempes

Pempes ap Bagus x boco..pkai drypers wee wee dry.. Berak je habis tilam, buai ???

16 Balas

Diapers ni kena try n error sis, mcm2 jns diapers dah try. Smpai skrg pon duk cari lg yg mn elok dgn hrga berpatutan. Sis boleh try brand tesco tu, ok gak, tebal. Ank sy skrg duk try mikubi, nipis tp thn gak.

Saya pkai jenama giant je.. So far okay.. X bocor la yg bestnya.. Murah lg murah.. Sy ad je drypers ngan huggies tp jarang pakai sb kadang2 dua tu bocor..

Sis boleh try mamy poko. Baby saya pakai ni mmg x de rashes n x pernah bocor

Beli yg ngam2, kalau longgar kat peha mmg bocor. Xkira jenama apa pun

5y ago

Bkn boco tekuo.. Boco sbb jenis kain nye nipis tepi pastu taik nye kuo kat pinggang blakang

Whoopee, mikubi, huggies.. Yg ni sy guna puas hati..

mikubi the best n berpatutan sis!!👍👍👍👌

5y ago

boboii kite oke je..mngkin ikut kulit jgk kot..huhuhu

Saya guna petpet saja.. Huggies bocor gak..

5y ago

Huggies yes bocor

HUGGIES 👍🏻👍🏻👍🏻

Orang kata huggies tak bocor.

Genki best, whopee pun best..