Keguguran dan brapa lma tempoh utn pregnant blik

Slpas keguguran,biasanya ambik msa bpe lma ye blh prengnant balik?

8 Balas

ikut kepada badan masing2 puan.. kalau gugur janinnya belum jadi, bidan saya suruh gapkan masa 3 bulan. tp saya lepas je gugur belum sempat next period alhamdulillah dah pregnant semula.

saya gugur last year bulan 7, alhamdulillah pregnant semula bulan 11. kakak ipar saya ambik masa sebulan je untuk pregnant balik, ikut rezeki masing masing sis

doa byk2 and jaga diri. jgn difikir sgt sbb semua tu kerja Allah. rezeki Allah nk bg bila2 je. in shaa Allah...

Saya hari tu gugur bulan 8. Alhamdulillah sekarang saya mengandung selepas period sekali lepas gugur.

saya gugur bulan 12 tahun lepas...Alhamdulillah sekrang hamil masuk 6weeks

bgntung dgn rezeki sis..ada org cepat ja mlkat,ada org tggu bthn2..

doc kata at least 3month..

Sy 6 bulan lps gugur