(confuse dan ingin tahu)

Slmt ptg mommy² sekalian🤗 sy nk tnya sy xtau lagi sama ada sy pregnant or tak.. but sekarang dah limpas due date period.. sekarang banyak keluar keputihan🥲.. dah 2x buat upt test tapi masih 1line.. soalan sy.. klu ikut tarikh last sy period skrg da 4 week.. but sy cek upt msi 1line, tp skrg keputihan banyak keluar, ada kah pertanda? Bahawasanya sy akan jadi ibu? atw macam mana.. semoga ada rezeki sy untuk tahun baru ini #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

4 Balas

4 week tu kira dr hari pertama last period... mungkin persenyawaan lambat... mcm sye dh lewat 10hari... ikut apps dh 4week... negetif jgk... sye hari pertama waktu subur baru bersama dgn suami, sbb pjj.... nak tggu 2 minggu lg bru try clear blue...

Dah limpas brapa hari tu due period? if baru 2-3 hari maybe bole tggu lagi until 10-14 hari delayed..then bole try upt lgi skli..

Awk cek upt lepas 10 hari lambat period sis. Keputihan xsemestinya tanda pregnant.

2y ago

ya, keputihan tak semestinya tanda hamil.

sya dh buat ujian lepas lewat 3 hari priod esok sis bole cek..