Gender bby

Ibu2 nak tanye suree ke ni bby girl 😥 #First_Baby

Gender bby
2 Balas

assalamualaikum ☺️❤️hi sis... sihat ke? em sis da berapa mggu? kdg2 mmg susah nk nmpk....biasenye kalau bb boy sng sket sbb nmpk kan banding bb girl 🤭 bb boy ke girl ..it's ok sis ..yg penting sis jaga kesihatan smpai bersalin ok...👌Sy doakan sis n bb sihat n selamat.... Sy de share article tuk sis k ❤️ https://my.theasianparent.com/tepatkah-imbasan-ultrasound-dalam-menentukan-jantina-bayi

2y ago

hehhe tq sis🥰🥰

sye punyer mcm nie.. doc kte confirm girl 🤭nie scan mse 25w 6d.. first baby jgk..