share pengalaman mommy2. .

Slmt mlm smua. . Sy nak tau lah,ada x mommy2 d gp ni,yg bersalin secara czer,bius 1 badan sehingga pengsan,tp baby sihat. .bila buka mata baby ada bersama mommy2. .sharelh pengalaman. .nk tau sgt. .sbb klu sy,czer bius 1 bdn,pastu pengsan..bila buka mata baby dlm nicu. .skrg tgh preg ank ke 2. .rasa mcm tkt perkara yg sma berulang. .

1 Balas

Saya masa czer kali pertama lepas sedar anak ada sebelah... Masa kali ke 2 czer jugak bila sedar anak ada dalam nicu... Hari ke 2 baru dapat p tengok anak...