Supplement untuk trimester ke dua

Hi slm, utk trimester kedua supplement apa yang disarankan ya ? Mcm dr bagi folic acid je masa trimester pertama utk sebulan, then bila habis dr ckp ikut nk Sambung acid folic lagi ke atau stop, so saya comfuse , anyone . #firsttimemama

1 Balas

eh ikut kita pulak nak sambung ke tak? macam saya, 12w above makan obimin. 20w above obimin dah tak ambik. makan zincofer & calcium carbonate. tapi sebab tak serasi dengan zincofer, saya tukar ke maltofer (tapi kena beli sendiri kat farmasi, kk tak provide)