tanda tanya

Slm sy skrg pregnant first baby 11week.nak tnya normal x kalu kita xde rasa apa2 diperut xrasa sakit2 or apa2 pergerakan.berbeza masa awal 9 dan 10 week dulu rasa jgk sakit2 dperut.

15 Balas

Saya pon 17 minggu tak rasa pape lagi .. Tadi g KK pon tak dengar lagi denyut jantung baby .. Nurse kata baby kecik lagi .. Lagi 2 minggu baru scan tngk keadaan baby .. Risau tapi harap semuanya baik saja ..

Sy skg dh 20week br rasa krik2 baby gerak. Xmcm ank no1,2,3 dlu. 3bln lbh dh rasa gerak kerap kuat. Kali nie slow plk, hrp kali nie baby girl plk sbb dh 3boy

Saya dr awal pregy sampai skrg 17 weeks..selalu rasa cramp kat kiri atau kanan perut..org kata rahim nak membesar..

Normal je sy weeks 19 bru rasa baby tu gerak... Awal² xde rasa pon... Masih kecik lg. Btw take care mommy ya..

Normal sis.. Masih awal 11weeks. Rasa sakit2 mcm period cramp tu tanda baby nak membesar.

Msih awal utk rsa gerak..even xrsa sakit mostly kne jga n hati2 jgn angkt bnda berat

Normal tu.. Jgn risau cuma pemakanan kena patuhi je key😊😊

Sy dah 20 week pun tak rasa apa2. Rasa gemok je hahahaha

Awal lagi tu sis, siap sedia je 🤣

Sy 20 week bru rse betul bby gerakk