Hilang rasa sakit2 badan

Hi ibu2 semua, saya nak tanya normal ke kalau dah 5minggu hamil kurang rasa sakit2 belkang semua... Takde rase mual2 or teringin nak mkn apa2 pun lagi... Normal ke?

2 Balas

NORMAL sbb setiap dari kita, hormon & darah masing2 berbeza. So setiap simptom / alahan, mungkin jugak berbeza 😃 Alhamdulillah... Pengalaman saya sendiri, start dr tahu pregnant (5 weeks) sampai la skrg (15 weeks), saya takda morning sickness atau muntah2 bila makan atau minum 😬 Cuma bdn saya cpt penat, rasa mcm tak cukup nafas lebih2 lg masa pakai mask dan sakit dkat pinggang terutamanya bila baring directly atas lantai 😂

3y ago

Saya risau jugak sebb last few day pergi klinik nak buat pengesahan kehamilan tp Dr scan xnmpk apa walaupun dah 5weeks... Takut xmenjadi... Mcm mna nk tahu klau xmenjadi ye?

nrml