Jus Mamariam

Slm sy nk tanye, ada x dikalangan mommy2 yg mengamalkan jus mamariam ketika sedang pregnant dan kesan dia mcmaner yer?..Ok atau x?..Saje sy tanye sbb kwn sy ada cadangakan sy utk amalkan jus tersebut...

1 Balas

Saya amalkan jus mamarian dan mmg berkesan. Hb mula2 low jadi naik, badan selalu berangin pun jadi hilang dan bertenaga 💪

5y ago

Alamak lupa la. Mcm pertengahan pregnancy sbb lmbt dpt tahu. Jus tu bagus kat baby jugak tau. Salin kulit sikit je kat tgn dgn kaki.