Anak susah makan

Slm smua ibu2 hebat ๐ŸŒน, anak sy 2 tahun 5 bulan, klau sy atau mak sy nk suap nasi susah sngt mkn, tp klau dgn daddy dy atau dgn org2 yg br dy jmpa contoh kwn sy, bnyk plk dy mkn smpai org puji best suap anak sy mkn, sy pelik dgn perangai dy skng ni, pdahal org tk pksa marah dy pon, sy dgn mak sy pon tk pksa atau marah2, ibu2 ad tk pengalaman sama mcm sy?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

anak nak environment berbeza je tu sis , sama macam anak saya kalau mkn dgn saya bergaduh kalau dgn papa dia laju je