Berat baby 35/36 weeks

Slm & hi. Nk tnya anak2 mommies masa 35/36 weeks brp kg ya? Saja nk tahu

22 Balas

Kalau saya pulak masa 35 weeks baby dah 2.4kg. Tapi doktor cakap ada kemungkinan berat baby akan bertambah dengan cepat hujung hujung nak dekat due tu. Tak pasti 😅

ikutkn kena 2.4kg to 2.6kg.. dan boleh plus minus 1g to 2g for each weight.. kalau more thn that, ank tu besar dari jangkaan kita😊

saya haritu scan 34weeks @ 2.4kg hee skrg taktau naik berapa lagi

saya scan 36w berat baby 2.96kg.. tp tu anggaran je..

Baby sy ikut berat dlm tap ni, tak lari

36w 2.4kg dh sis. klau sy skg nie.

Saya 35 weeks berat baby 2.3kg

sy 32w bby dh 2.3kg 😥😥

Haritu saya scan 2.7kg

Saya 37weeks 2.8kg daa .