tips untuk pekatkan susu badan

slm nak tny ada ke tips untuk pekatkan susu badan.. sy perasan bila pump susu nampak cair. bayi 4 bulan dan kurang berat. tq

10 Balas

Susu pekat dan susu cair tu adalah hind milk dan fore milk. Memang kandungan susu badan ada 2-2 tu. Kalau musim panas, selalunya foremilk (susu cair) tu akan lebih banyak. Allah dah buat istimewa mcm tu. 😊

Sys cuba minum ni. Susu makin pekat. Baby pon puas. Kejap je susu dah lepas. Susu pon brtambah banyak. Alhamdulillah. Sy beli kt ig/fb @innate.kualalumpur

Mnum air + kurma..rendamkan selama bbrapa mnit dgn air pnas..dah suam2 mnum..

boleh try minum organic milkbooster sis utk pekatkan susu badan..

Saya sis minum milk booster.

cuma makan kismis or kurma

sy amlkn milkbooster je..

the best milk booster

Sy pun mslh sama