pam susu yg sesuai untuk ibu bekerja

Slm mummy2 smua...bleh suggest x pam susu yg sesuai n berkualiti ckit....nk gune tiap ari nti...sbb sy ni ibu yg bekerja....?

2 Balas

Kat shopee ada yg handsfree .. maybe tu lagi bagus kot.. Cuba puan servey..mcm ok jer.. Saya pun masih mencari😇

5y ago

Owh..kt shoppe sy xbrani beli brg mcm ni...ingt nk p try dkt pump on the go..nk taw sesuai ke x..sbb ade yg x sesuai...nanti sedutan dia jadi sakit...so better try dlu baru beli😂

Visit pump on the go dan cuba pump kat situ sebelum beli.

5y ago

Yup..mmg nk pegi sane pom nanti..tpi juz nk taw biase pakai yg brand ape elok.m😂