Handsfree breast pump terbaik untuk ibu bekerja

Boleh bantu saya dapatkan idea untuyouha memilih pam susu terbaik yang handsfree, wireless dan wearable paling sesuai untuk ibu bekerja yang sibuk. #Bearmom #IMANI #Youha

1 Balas

sy pakai youha ava gen 1. spnjang tempoh cuti bersalin. saya try and error guna pump ni. alhamdullilah mmg senang. selit je dlm bra. then bole g memasak. basuh kain sidai kain. sambil menyusu anak pun bole je pump kat sblh. tandem