Pam susu bagi ibu bekerja

Pam susu jenama apa yang sesuai untuk ibu bekerja? Boleh suggest x jenama apa?

2 Balas

Macam sebelum ni, saya guna brand anakku, tapi MasyaAllah rupanya takcukup power untuk pam semua susu bagi kosong breast. Selepas consult dengan doktor, ada few faktor yang kena ambil tahu sebelum invest dalam breastpump, sebab kita nak guna lama. Suggestion pam 1. Autumnz 2. Malish 3. Spectra Tapi puan cari yang hospital grade punya. Which is 100V ke atas. Macam sekarang saya guna brand Malish. InsyaAllah okay, cumanya Malish besar and berat sikit nak usung ke merata rata. Autumnz kecil sikit tapi power lebih kurang.

saya suka nk suggest pam susu brand Youha.. jom tengok sini.. https://www.babyboom.com.my/step/landing/