BILA AKN NMPAK JANIN DAN DENGAR HEARTBEAT GUNA SCAN DI PERUT

Slm mommy semua , sy pertma kli pregnant skrg 7weeks .. sy ttc slma 4 thun.. jdi sy x de pglmn .. nk tnye smlm sy scan kt perut doc hnya nmpk kntung x nmpk baby dan x dgr heartbeat .. lpstu doc scan bwh guna tvs nmpk baby dgn baik dgn kerdipan jntung .. sy nk tnye weeks ke brp klau scan kt ats dgr heartbeat dn nmpk baby?? #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

BILA AKN NMPAK JANIN DAN DENGAR HEARTBEAT GUNA SCAN DI PERUT
26 Balas

Saya pergi klinik swasta Alhamdulillah 6w1d dah dengar heartbeat n nampak baby 🥰 tp kk 7w nampak kantung je.. 9w nnt repeat scan