BILA AKN NMPAK JANIN DAN DENGAR HEARTBEAT GUNA SCAN DI PERUT

Slm mommy semua , sy pertma kli pregnant skrg 7weeks .. sy ttc slma 4 thun.. jdi sy x de pglmn .. nk tnye smlm sy scan kt perut doc hnya nmpk kntung x nmpk baby dan x dgr heartbeat .. lpstu doc scan bwh guna tvs nmpk baby dgn baik dgn kerdipan jntung .. sy nk tnye weeks ke brp klau scan kt ats dgr heartbeat dn nmpk baby?? #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

BILA AKN NMPAK JANIN DAN DENGAR HEARTBEAT GUNA SCAN DI PERUT
26 Balas

Sy masa 12w sbb rahim terbalik, klu tk mmg kena scan dr bawah je

2y ago

Masa scan tu doktor akan bgtau jenis rahim mcm mana. Mcm sy mmg tau sbb dh pernah scan sebelum ni. Tk bahaya pun, dia mcm org yg ada tgn kidal, ada yg tulis tgn kanan.

Rm150 berminat pm Saya..terima kasih dan congratulations

sy hr tu 10w scan..alhamdulillah..dh dpt dgr heartbeat.. 😊

2y ago

Wah best nye ,, tq mommies share .. sy hrp 10 weeks baby da nmpk n da dgr heart beat

sy haritu week 8 nampak kantung,janin dan heartbeat

macam mana nak kira minggu yang kita tengah pregnant ye

2y ago

Awk bole install apps kt playstore or apple store.. tulis pregnancy tracker.. tp dlm apps ni pon boleh kira .. just msukkn tarikh hri pertama awk last period .. cth sy hari ptma last period 20/9 jdi sy punye 7 week 3 days

Sy pun 1st excited.. Minggu ke 10 dah bole nmpk

11w keatas waktu yg sesuai untuk scan.

sy 9w br dpt tgk degupan jantung baby ☺️

2y ago

insyaAllah.. smpai masa puan akn dpt tengok baby dan dgr dengupan jantung baby..😘

7weeks saya da nampak n dengar 🥰

Saya dulu minggu ke 14 baru scan..