third trimester mommy to be

slm, hi mommies.. nk tnya skrg sy msuk 34 mggu and sy high risk pregnancy which is placenta previa type 4. ikut plan dr 1/3 ne kena warded utk 2mggu smpai usia kndungan 36mggu (kemungkinan bsalin awal) ptg td msa nk mndi ad blood spot wrna coklat tp xd contraction laa. and mlm td pn ad jgk spot tu dkt pantyliner. is it normal? mohon pencerahan sbb sy first pregnancy.. #ingintahu

2 Balas

Sbb uri awk dkt bawah, mmg akan senang ada spotting/bleeding

3y ago

adakah sy perlu ke hospital segera,..😔

mmg akan spotting