Hamil jarak jauh

As slm ibu2.ble share tak yg ada pnglmn hmil. Jarak anak dengan yang lain sgt jauh.Usia skrg jga mningkt.Tma ksh.

2 Balas

waalaikummussalam..jarak ank pertama&kdua ialah 7thun..mngkin tk telalu lma bgi sesetgah ibu sbb ada g yg jaraknya bebelas² thun...tapi bgi pengalaman saya,bla melahirkn ank kedua tu..mcm kita melahirkn ank pertama..and skrg jarak ank ke2&ke3 ni ialah 5thun...

4y ago

Tma ksh dear

Saya jugak, now tgah preggy anak number 2. Jarak dgn yg sulung 6tahun 😂

4y ago

Tma ksh shbt