Pyudra kluar ccair bila picit,,siapa sma mcm sya..bleh bgi thu ,itu tanda prengt ke x?

Slam,,mumy2,,sy nk tnya,,knpa ya dkat pyudra kita bila picit keluar cecair mcm susu gtu,,sbb prsan ad lekat putih2 dkat puting,,sbbtu sya picit tiba kluar ccair,,sya xthu sma ad sya prengt ke x bila cek naik smar2 xjlas

3 Balas

air susu tu sis,benda tu akan kluar bila kita pregnant kalau x silap sy, sis guna la upt clearblue,tu boleh detect.. sy masa kndungan 18 week dh kluar cecair macam susu..skrng dh 23week x picit pun kluar sndiri😅kena cuci stiap hari waktu mandi, supaya x tsumbat..

selalu kalau pregnant 5 bulan ke ats baru ada susu

awak pregnent tak? sy sama mcm awak