Kndungan16 minggu

Slam ibu² normal ka kndungan sya bru 16 minggu sya scan dokter ckap uri² d bwah agak² nya normal ka ble bgi sya pndapat😪 ##ingintahu

2 Balas

bila usia kandungan meningkat, uri boleh ke atas dengan sendiri. tak perlu urut ke apa. tapi kalau masih di bawah pun, jarang sangat menjejaskan kesihatan bayi. apa apa pun, refer doctor ye.

3y ago

pasal uri kat bawah ni, boleh Google "placenta previa" - ada yang uri bawah dan tutup laluan serviks, ada yang uri bawah dan berdekatan/hampir dengan laluan serviks.

Try buat sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari

3y ago

❤️