kputihan

slalu nye klau time preggy,kluar kputihan jnis yg mcm mne ye?

1 Balas

tahap keputihn brbeza sis . preggy ke x pon same je . cume preggy ni cecir kt vagina lebih bnyk doc kata . lps tu hormon lg . sbb tu ad yg kne keputihn mse preggy . klau keputihn xbrbau sgt n gatal . lps tu xwarne ijau pekat atau kuning . tu d kira ok lg . klau xkne bgtau doc tok doc ambek sample keputihn tok tngok tahap jngkitn pd kemaluan sis.

5y ago

ye sis . klau ad keputihn bgtau shje kt doc . klau sis was2 dgn keputihn sis bole je kata nk check . xd msala . asal kn janin n mommy sehat2 je .