cuma ingin ringan kn hati

Skrng Sya mngandung 38w , husband Sya kluar lepak bersama kwn2 nya ,Sya ws dia tnya kul berapa blik? Hanya 1 soalan ini hal jd berlarutan dan sekarang dia nk cerai kn Sya? Apa yg perlu Sya buat

1 Balas

Allahu, sbb tanya balik pukul berapa sampai nak bercerai. Nampak sangat suami sis berkawan dengan kawan2 yg negative. Memberi nasihat tidak baik kepada suami/atau perli2 suami sbb isteri asik bertya je. Huhu..

5y ago

Kuatkan semangat sis. Berdoa dan berdoa supaya suami ok semula. Aamiinn