Gastrik waktu mengandung

Skrng 10 mnggu. Alahan xhilang lagi. Cuma skrng kerap ketar2. Bt kerja lebih skit. Jadi mcm tu. Kenapa erk? Gastrik kembung teruk. Nak makan xlalu . Loya nk muntah. So makan sikit2 je. Tu pon tngk makanan yg lalu je.

2 Balas

tahan dlm 2 minggu lagi sis. saya 2 bulan menahan kembung, gastric dan gerd. alhamdulillah masuk bulan ke 3, reda dgn sendirinya.

time alahan mmg cmni. mmg kena tahan n byk rehat je. kurgkn kerja lebih.