Mimpi Menyusukan bayi

skrg sy ngandong 32w, semalam mmpi tgh menyusukan bayi, bayi sendiri sampai kenyang. is it bad dream? atau kite tebawak2 je? ada pendapat? atau ada yg dpt mmpi yg sama? #firstbaby

2 Balas

normal sis, bila dh 28weeks keatas,mmg mmpi mngarut2 mncul, kdg rasa mcm real sgt smpai menangis2 bgun tdo.. tiap kali mmgandung mcm tu..stress sgguh.. sis kena relax oke, jgn stress mcm sy, tu sume mainan emosi kita jek..mngandung ni hormon byk berubah2, tu yg mmpi2 jek..😘

3y ago

iyer sis. tq tau ♥️

Saya pun mimpi mcm tu jugak.. Risau jugak kadang2.. Tapi saya positive je mungkin mimpi tu terbwk2 sbb saya excited nk dpt baby..

3y ago

mungkin jugak kan sis, sbb excited terlampau smpai tebawak dlm mmpi.