Keputihan warna kuning tapi tak gatal

Nak tanya, normal ke ya warna kuning2 mcm tu? Takde rasa gatal atau bau lain macam. Nak kata banyak sgt pun x jgk. Sebelum pregnant pun keputihan saya memang kekuningan, bukan putih betul. Tapi sejak pregnant ni memang kuning sungguh😅

2 Balas

Tak normal tu. Saya ada GBS. Keputihan memang kuning, kadang kehijauan. Takde gatal gatal. Trimester pertama haritu je gatal kejap. Warna keputihan yang normal bewarna putih.

11mo ago

Masa cek dengan misi tu ngadu je dengan dia. Sepatutnya misi akan rujuk ke doktor & doktor akan cek untuk ambil sampel (masuk mulut itik). Nanti dah ada keputusan, dia akan bagitahu masa next checkup. Tapi kalau kat KK tak buat, kena pergi klinik swasta la tu. Huhu

if risau boleh je gtau kat nurse time cek up tu. atau minta dorang untuk buat test sbgai langkah jaga2 if kata ada pape boleh rawat awal. if xde alhamdulillah

11mo ago

ok sis tq.. nti next appt nak mintk check ☺️ sebab sblum ni nurse ad tnya keputihan mcm mne, sy kte kuning2 even dri sblum preg, dia mcm oh.. mgkin kputihan sy mmg jnis kekuningan. Tpi kli ni mmg kuning sungguh dh🤣