mee segera

Skrg rsa nak sgt makan maggi pedas giler.. Tp org ckp pompuan mgandung xleh makan pedas".. Hmmmm. Siapa sini ada experience makan maggi segera yg pedas???

26 Balas

Adik sya ok jer..da branak pn...sya tgok adik sya mcm 1mggu 3- 4 kli mkn mi pds giler tu...sya yg rsaukn bby...

5y ago

Kan.. sbb org tua" ada ckp..klu kuat makan pedas.. muka anak ada bintik" merah kesan dr biji lada yg kta mkn.. tp xtau laa plak btul ke tak..