mee segera

Skrg rsa nak sgt makan maggi pedas giler.. Tp org ckp pompuan mgandung xleh makan pedas".. Hmmmm. Siapa sini ada experience makan maggi segera yg pedas???

26 Balas

Sy paling teringin nk mkn megi kari letak telur.. klu husband mkn sy pesan pi jauh2 nti sy teringin ksian sy.. hritu sy dpt jamah 1 sudu.. Mcm nk lagi tapi rsau bila fkirkn baby maknya mkn merepek. Klu awk nk mkn kurgkn rencah pedas da kot. Megi tu celur 2x bilas.