mee segera

Skrg rsa nak sgt makan maggi pedas giler.. Tp org ckp pompuan mgandung xleh makan pedas".. Hmmmm. Siapa sini ada experience makan maggi segera yg pedas???

26 Balas

Sejak pregnant ni nak makan apa apa tanya hasben dulu. Pernah makan seketul ayam mekdi pedas sangat tu, megi samyang kongsi dengan hasben. Makan untuk hilangkan teringin tu je. Kalau makan tapi rasa pedas sangat, berenti la makan. Saya suka makan pedas sejak pregnant ni, bila makan pedas tak cirit, tak sakit perut, saya anggap anak okay la. Tapi selalu fikir, makan makanan sedap anak dapat rasa, jadi kalau makan pedas pedas sangat, anak dapat rasa jugak, kesian nya anak kena pedas seluruh badan 🤣🤣😜