Siapa perut mcm sy?

Skrg preggy 26 + 6 weeks. Mau msk trimester 3 dh. Perut sy start nampak buncit week ke 24. Siapa perut mcm sy jg? Jom share ??

Siapa perut mcm sy?
27 Balas

Sy dh masuk 23wks..tp ms 20-21wks dh nmpk babybump..alhamdullillahhh..ms xnmpk babybump, ramai tegur kata xnmpk cm mengandung apa semua..nk kata xde terasa hati, ada gak rasa tp alhamdullillahhh baca komen2 dlm ni, hati tu rs okay je xnmpk babybump lg hehe

sama laa , ni dah 35 weeks . bila ckp dgn orang lain yg bulan depan nak bersalin dah . dorg pelik 😦 lahh , mengandung ke ?? perut tak nampak pon . padahal beray badan kemain naik , mungkin kita selalu pakai baju besar 😂

Wah.. Umur kandungan sama sy sis.. Tp perut sy lg besar sy sy plus size🤣🤭🤭 lemak tebal.. Setiap g scan xclear mcm org kurus.. Doc kata lemaknya tebal.. 🤣🤣

sme lh..dh 31w pn prt cmey je..org mcm xcye sy dh srt ingt sy nie prgnnt br 6bln je

Saya pon 26 minggu 4 hari..dah besar sgt...macam dah nak bersalin..😁plk

sama lh skrg pun 26+6 weeks.. duedate 26/11 tahun ne☺️☺️☺️.

Sama mcm saya sblm ni.. After 20week baru mula nak nampak baby bump. .

Sy pregnant 8m tapi org tanya tahun ni ke tahun depan beranak?😅

saya 30w pun xnmpk sgt . smpai org xpercaya betul ke pregnant .

4y ago

hehehe samala saya sis..almost 30 week xnmpk pn perut..