Luahan jerr

Skrg dh 35w4d.. nurse kata bby dh turun sikit tp belum masuk laluan lagi. Contraction mcm biasa 1in10mins, kdg tu 2in10mins. Tp still mild contraction. Tak sabar betul nak bby kluar. Hanya mak2 mengandung je fhm kerisauan trhadap bby dlm kandungan selagi tak tgok dpn2 huhu. Hari2 doa dan ckp dgn baby 37w ni boleh dh kluar hehe. Harap2 Allah perkenankan.. Aamiinn

1 Balas

Sis nk tnyaaa , doctor ckp apa bila check lpas kita rasa false contraction ? Sbb saya pun sama rasa false contraction setiap 10 minit . Kadungan saya dah 36 minggu 5 hari .

4y ago

Semoga dipermudahkan juga utk sis. Tak lama dh tu 😘