nk tnye

Klu dh nk smpai due date kite, mse contraction tu bby still blh aktf ke x ekk? Sbb ade org ckp, ble dh nk dkt bsalin ni, bby dh xbpe aktf kt dlm.. Tu nk tau, contraction btul2 tu bby aktf x lgi...

2 Balas

baby macam biasa bergerak juga dalam perut tapi selincah mana. then awak akan rasa sakit macam senggugut bila dah bukaan lebih besar senggugut lebih parah

5y ago

Ooo eaaa... Tq sis... Mknenye mse contraction btul2 tu, bby still blh gerak la eaa... Cume xbpe aktf sgt la... Ni klu die gerak, trase hbs die pnye pusingan u tu.. Hahaha...

Baby mmg masih bergerak tpi agak kurang menendang lh..

5y ago

Ooo... Tq sis... 😊