Doakan saye

Skrg dah 39weeks. Hrp sgt baby lahir sebelum due.. Tolong doakan sya dan baby cpt bertemu..sehat dan selamat 🙏🥰

15 Balas

semoga di permudahkan sis... sy pn menunggu hari... hr ni dah msuk 38 minggu 1 hr.. tp masih blm ada tanda² nk bersalinn... klo x bersalin lg dlm msa terdekat ni 29.8 nnt kna serah diri n induce lah jwbnya...

Sama mcm sya..due 20/08 ni tngh tunggu hri jgk😊...semoga dpermudahkn urusan sis...

Aamin semoga dipermudah kan , saya belum dapat tanda2 lagi nak masuk 39 week due 24.8

4y ago

sama lah.. Blom ada tanda2 lg baby nk keluar. 😁

InshaAllah smoga sis dan baby selamat dan dirahmati Allah.. Aamiin

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

sy due 21/8 ni.. semoga dipermudahkn urusan bersalin nanti 😊

sy due 17.8.2020 tp belum ada tanda ape2 lagi ni ha😁

Semoga dipermudahkan segala urusan sis...

Sama 38 mngu dah.due date 26.8 ni .

Aamiin. semoga dipermudahkan sis.