Doakan anak saye

Ibu ibu semua Tolong doakan anak saye baru lahir Kene jangkitan kuman kat paru-paru dan otak..baby tengah kritikal 😭😭....semoga diberi kesembuhan tuk anak saye 🤲🤲......

35 Balas

semoga dipermudahkan urusan sis n bb💪allah syg sis n baby ❤️sis kena kuat tau..doa Ibu insyaAllah makbul...🤲🤲sedey mmg normal sis bila dpt Tau ujian mcm ni...cuma sis kena kuat tau...pump susu bwk g hospital supaya bb sis cpt sembuh minum susu bdn... ✅skadar berkongsi... anak no 4 Sy admit nicu sbb jangkitan kuman kat paru2...ulang alik hospital...xde istilah pantang sbb mmg fokus bb kat NICU...kat umah pump susu selang 2 jam...wat stock....waktu mlwt g anta susu pump kat nurse...asben tolak naik wheel chair g ngk bb... alhamdulillah 6 ari bb sy kat NICU...then dpt discharge.. insyaAllah ❤️ sis kena kuat tau...smoga anak sis cpt sembuh

syafakallah..semoga diberikan kesembuhan tubuh badan,baby sy dulu pernah kena jangkitan kuman kt paru2,on antibiotics selama seminggu,lahir 34week Masa ty, alhamdulilah sekarang dh 7tahun alhamdulilah 🤲🙏 semoga mommy cepat sembuh

Allahuakbar. Moga mommy bersabar dan kuat ya. Anak saya pernah alami jangkitan pada paru² Alhamdulillah dah sihat. Moga anak mommy sembuh ya.

2y ago

5 hari tapi lepas tu ada check up susulan dan makan ubat yang disarankan

Moga Allah berikan satu keajaiban pada anak sis diberikan kesembuhan dalam masa terdekat. Amin ya rabb saya doakan🤲🏻🌹

2y ago

Amin inshaAllah hihi sama sama sis❤️ 🌹

Allahuakbar. Berkat bulan Ramadan moga Allah kurniakan keajaiban kesembuhan kpd anak puan. Aamiin2 ya Allah. ❤️

2y ago

Amin Ya Rabbal Alamin 🤲... terimakasih Puan 😘♥️

syafakallah , semoga cepat diberi kesembuhan kpd ank puan. semoga puan dan suami jg tabah menghadapi dugaan ini.

2y ago

❣️

semoga si baby cepat sembuh,sis mesti kuatkan semangat jadi baby pun kuat juga berdoa banyak2 sis sabar ya

2y ago

Amin Ya Rabbal Alamin 🤲... terimakasih sis ♥️☺️

Semoga dipermudahkan segala urusan sis, Allah bersama dengan kita, dan doa seorg ibu ni tiada hijab.. aminn

2y ago

Amin Ya Allah 🤲.... terimakasih sis 💓♥️

semoga Allah kurniakan kesembuhan padamu sayang, kuat semangat ye puan n suami, InshaAllah kita sama² doa.

2y ago

Amin Ya Allah 🤲.... terimakasih Puan♥️ insyaallah kami kuat ☺️

Semoga Di permudahkan segalanya untuk ibu dan baby yang baru lahir.. ibu pon kena kuat untuk anak.. ❤️

2y ago

Amin Ya Allah 🤲.... insyaallah kami kuat.. Terimakasih Puan ♥️