Takde Mual @ Mengidam

Skrg dah 12weeks. Sy langsung tak rasa mual, mabuk, muntah. Mengidam apa² pun tak. Rasa macam tak pregnant langsung. Kerap mimpi bukan². Normal kah?

42 Balas

samalah sy tak ad alahan langsung , tp beza akk saya sama juga pregnant dgn sy tp alahan dia teruk walaupun ank sec

normal... sama mcm saya.. xdak alahan.. tapi mimpi bukan2 tu dari awal pregnant sampai sekarang dh 29minggu.

Normal,patut sis bersyukur xda alahan.kmi yg alahan teruk ni nak sangat mengandung tanpa alahan😩😩😩

oh sama dengan saya..tkde mual atau mengidam pape lagi..mungkin normal agaknye sbb tiap org kan beza2..

Cuba awak skroll post2 yg sblm ni,ramai dh share info yg sama ni tntg xde alahan.

normal je...sbb sy pun tak ada alahan dr awai smpi skrg dh 33weeks 🙂

hai sis,saya megandung sampai 29weeks sikit tak rasa mual,mabuk......

Sama saya pun kerap mimpi yang bukan bukan ,😓

normal. untung xde alahan. satu kelebihan.

sama la sis, smpai mengigauu,