pendarahan

skrg da 12 weeks..pndarahan start dri 9weeks bleeding seminggu with fresh blood dan darah ketul.doktor kata ok takde apa²..then 11 weeks bleeding blk seminggu brmula dri spotting coklat smpai fresh blood😓😓doktor still kata baby ok je..nak tanya mommy² yg prna ada pngalaman sama mcm ni😓setiap hari dibuai rasa risau teramat..2nd baby..baby 1st xde pun mcm ni.#bantusharing #pleasehelp #pleasehelp

4 Balas

Sis cepat g jumpa dokter pakar.. sy haritu cmtu la.. coklat2.. Dr bg mkn ubat kuat rahim Duphaston (dokter yg tetapkan berapa nk mkn dll) alhamdulillah .. mmg xda bleeding dh