Nk tanya pendapat sikit boleh?

Skrang dh 38 week 2 day kenapa bnyak sngt keputihan ehh normal ke?tapi tanda nk bersalin tak ada lagi cuma baby kerap mengeras Jee #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

9 Balas

sy pn kerap mengeras, yp bila bby mngeras sy selalu ke tandas kencing, ok sikit tp xde trun tnda apa2 pn, cuma mengeras dn perut rasa cramp, tu je, tips dri sy klau rsa perut mengeras better g kencing, insyallh kurang kerasnya, sbb kdg2 perut kita mengerass tangki kencing penuh tp kita je x buang, kalau g kencing insyallah lega sikit