Mengidam makan oden

skng hamil 8 minggu...mengidam oden..setiap minggu mesti beli skli...takpe ke..bahaya tak pada bby...bile dah msk tekak tu..rasa nikmat dia...hmmmm..risau plak bby pedas #firstbaby #1stimemom

4 Balas

Boleh je, takde makna baby pedas sbb kita makan mknn pedas 😅 cuma bab makanan kena mkn berpada dan beringat je.

bolee aje sis..cuma jangan berlebihan sebab makanan pedas pun bolee buat perut xselesa jugaa.

Boleh je makan.. Sbb mkanan msuk dlm perut bukan dlm rahim☺️

3y ago

Kan....selalu geram bila ada yg cakap nk bg berat naik kena byk makan. Tp yg byk tu actually byk masuk perut mommy

ok je kalau seminggu sekali