Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

huhu boleh je nak pakai skincare apa sekali pun, makesure check ingredients dia dulu selamat atau tidak. jgn laa sarankan tak pakai pape langsung membantu lerr sikit aiyoooo . dapat pahala juga jaga kecantikkan muka tak berdosa . sis pakai yg ada dkt drugstore pun okay cetaphil ke, aiken ke, saya pakai Ainaa dari anak first since 2018 sampai tahun ni . ni sec pregnancy saya pakai youth shaklee , Ainaa okay . youth okay sbb dia beyond organic