Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

saya skrg makeup dh kurang walau beli kebykn dr sephora dan watson atau guardian...sebab risau tak tahu ingredients dlm mcmna..sebab kwn dh pesan..makeup dan skincare kalau boleh jgn pakai takot effect pada baby kandungan..so jrg makeup skrg..kalau perlu ja .skincare so far pakai skintific sebab bahan dia ok pakai dr before pregnant .kulit xberminyak dan xkering..cuma saya pakai sikit saja..sunscreen wajib pakai .nasib seller dh info ibu mengandung xboleh pakai sunscreen spray ..yg lg 1 boleh..terus beli sunscreen yg boleh..cuci muka wajib la .dan toner dan moisturizer..tu pun pakai sangat sikit ambik syarat ja..suncreen memg pakai hari² sebab nak protect kan kulit..

12mo ago

hehe betul tu .sebab saya pakai set hydration..yg spot 377 tu saya xpakai lupa tnya .rasa was²...pakai toner dan moisturizer dan sunscreen.. sunscreen wajib la kan awak..sebab kita hari2 kena panas..duduk dlm rumah day pun pakai