Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

Sy guna pencuci muka je masa selama pregnant tu, clean & clear pastu wardah perfect bright sampai dah bersalin skg wardah perfect bright juga tapi jenis cooling sbb yg tgh tu x jumpa kat Watsons huhu.. Tapi OK juga rasa sejuk sikit, fungsi lebih kurang yg tgh.. Sy beli kat Watsons or guardian.. Bby pun dah 4 bln hari nie.. Yg penting muka x kusam & gelap, or berminyak.. Sebelum2 tu muka nampak x bermaya, kusam habis, kdg berminyak, kdg nampak kering.. Kalau rajin, sy pakai bedak kompak je.. Kalau x, mmg x pakai apa2😅 tapi setakat nie alhamdulillah.. Jumpa meka nie & sesuai dgn kulit.. Sy try & error Sebelumnya.. Then 3 nie je yg sesuai & skg guna wardah perfect bright.. So, clean&clear tu sekali je sampai habis sy pakai.. Pastu tukar wardah.. Sampai la sekarang..