Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

sis..pakailah product dari drugstore?.... product2 yng overclaim tu mmng nampak kesan hrri ni pakai esok lusa nampak glowing sini sana,kulit muka pinkish pinkish,licin shininggg TAPIIIII kandungan mercuri tu makannnnn buah pinggang! bukan setakat buah pinggang je tau.. product drugstore mcm aiken,simple,garnier,safi,nano ni x mahal mana punnnnn dan mmng elok utk kulit...tapi nak nampak kesan tu mmng lambat . kena consisten pakaiii... ilmu skincare dkt tiktok berlambakk!!!! time2 me gandung ni jgn la pakai product sampah bahaya utk baby dlm kandungan... mercury mampu rosakan kidney kita apalgi dgn baby dlm kandungan??....? nnt nak susukan bayi lagi..seramm sy fikir... hmmm... walaupun produc drugstore ni selamat utk preggnt ladies tapiii sy stop pakai time sy preggy slps bersalin baru start pakai ni lagi lah product2 x elok ni...hmm