Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

tabita tu ada hydroquinone. nak cuba² produk timbang kilo lain pulak. lupekan aje la sis. beli yg basic² kat drugstore aje dah la time pregnant ni xpayah la sibuk fikir nak cerah ke ape. kalau awk tak syg kulit awk pakai je la produk² timbang kilo tu. TAPI tunggu baby keluar, dan jangan breastfeed ye. kesian baby nanti maknye sibuk nak cantik tp kesan dpt kat anak.