Local Skincare

Skincare local yg best .. utk early pregnancy.. sebelum ni pakai tabita .. tapi dah start takut kulit jd gelap dan kusam.. nk try mylara skincare ok x for early pregnancy ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

44 Balas

sepengetahuan saya Tabita ne dr Indonesia, dan Di Indonesia sendiri Tabita dah di tarik Negara, tak boleh pakai. saya selama pregnant tak pakai apa2 skincare, sekalipun ada skincare khusus pregnant pun saya tak pakai. biar lah muka ne mau jadi apa, yg terpenting baby sehat.. tak mau gara2 skincare nak kan muka ibu glowing but ada masalah dgn Baby. Nauzubillah..

12mo ago

sama la sis.. sy ritu tahu preggnt je dh stop semua... tapi muka x jadi apa2 sbb produc drugstore kalau stop pakai pun x da kesan buruk..cuma muka x berseri la sbb x maintain skincare kan... skrng dh bersalin baru pakai balik...